Terrarium och kött #1Terrarium och kött #2Terrarium och kött #3Terrarium och kött #4Terrarium och kött #5Terrarium och kött #6Terrarium och kött #7Terrarium och kött #8

Terrarium och kött

Kreatören Jude Buffum och hans unika stil att återskapa pixlar med akrylfärg, känner ni säkert igen ifrån tidigare inlägg här på bloggen. Sedan dess har hans kreativitet skapat ett flertal fantastiska bildserier, och nedan finner ni två av mina personliga favoriter.

För den fjärde delen av spelkonst-utställningen Game Over, som pågår just nu, har han målat inglasade spelvärldar i terrarier. Ett väldigt intressant koncept vars resultat är ett par otroligt vackra målningar som avbildar Svampriket, Hyrule och Transsylvanien med stor detaljrikedom.

Han har även fått den absurda idén att utforska matlagning och köttätande med några av spelvärldens mest älskvärda djur. Vad sägs om till exempel att göra en smaskig gryta av Yoshis tunga?

Här finner samtliga av Jude Buffums målningar.

Skriv en kommentar

3 kommentarer

Lite obehagligt. :p

Tänk att hitta ett sushihak med den menyer som den sista bilden i detta inlägg! 😀

Väldigt eget uttryckssätt. Inte bara väldigt snygga utan han har även starkt politiska bilder som är riktigt kraftfulla. Grym snubbe.