Knivskarpa linjer #1Knivskarpa linjer #2Knivskarpa linjer #3Knivskarpa linjer #4Knivskarpa linjer #5Knivskarpa linjer #6Knivskarpa linjer #7Knivskarpa linjer #8Knivskarpa linjer #9Knivskarpa linjer #10Knivskarpa linjer #11Knivskarpa linjer #12Knivskarpa linjer #13Knivskarpa linjer #14

Knivskarpa linjer

Den australiensiska formgivaren Patrick Brown har redan uppmärksammats av diverse spelbloggar – som Kotaku, Destructoid samt Tiny Cartridge – för hans Grand Theft Auto-fanart. Men eftersom hans illustrationer är så brutalt snygga så förtjänar han lite extra exponering.

Med sina knivskarpa linjer och sin mjuka färgläggning så skapar han otroligt vackra illustrationer från ett flertal olika tv-spel. Till skillnad från många andra illustratörer så fokuserar han mer på nyare titlar – som t.ex. inFAMOUS, Fallout 3 och Red Dead Redemption – och inte den Super Mario-kavalkad som vi är vana vid att se.

Hans kärlek till Grand Theft Auto kan man inte undgå från då han verkligen gjort en hel del med illustrationer tillägnad serien. Jag gillar personligen hans bildserie GTA: Legends, där han samlar alla huvudkaraktärer från samtliga Grand Theft Auto-titlar i olika situationer.

Skriv en kommentar

5 kommentarer

Mycket, mycket snyggt! Gillade Tommy Vercetti bilden från Vice City, den är läcker, favorit t.o.m. Men det kan ju bero på att Vice City är min favorit i GTA serien!

Helt fantastiska illustrationer. Stort tack för tipset!

Fleischer

Riktigt coola bilder.

Jävligt skön tecknarstil, skulle vara grymt att kunna rita så 🙂

Riktigt, riktigt snygga bilder. Själv älskar man västern så Red Dead Redempetion-bilden var en höjdare.